Over Growth Mindset

Ieder kind is gelukkiger als hij vrij en blij kan leren.


Leren is een natuurlijk proces.
We gunnen het alle kinderen om daar vrij in te groeien.


Onze Growth Mindset gaat over hoe je deze open leerhouding kunt voeden. Met ervaring, zinnetjes en beelden, zodat het jouw Mindset wordt. Op basis van het wetenschappelijke werk van Carol Dweck hebben we een eigen groeiconcept ontwikkeld. Hierin staat op een speelse manier ervarend samen leren centraal.

Leren, proberen, oefenen en ontdekken is vaak een proces dat je deelt met anderen. Met alle emoties die daarbij horen. Zo leer je samenwerken en hoeft er geen faalangst te ontstaan.

We geven al jarenlang Growth Mindset Tekenles voor alle leeftijden op scholen, peuterspeelzalen en instellingen, Maar we willen graag nog veel meer kinderen bereiken...

Daarom maken we ook boeken, liedjes, kleurplaten en een online lesprogramma, zodat u als ouder of leerkracht zèlf met uw kinderen aan de slag kunt!

(In 2021 geven we even geen workshops, trainingen en extra tekenlessen, maar richten we ons op de ontwikkeling van onze online lessen en boeken. Heeft u interesse stuur dan even een mailtje. info@koninggiraf.nl )

Growth mindset vliegen