Growth Mindset Boeken

Onze Growth Mindset Boeken zijn heerlijk om  voor te lezen!

Stip leert vliegen

Stip leert vliegen | Growth Mindset prentenboek voor jonge kinderen | Koning Giraf growth mindset boeken

Stip trippelt rustig wat rond, maar ontdekt door een toevallige ontmoeting  dat hij graag wil vliegen…léren vliegen… maar hoe doe je dat? Wat gebeurt er als je iets nieuws wil leren? 

Stip leert vliegen is ons Growth Mindset prentenboek voor jonge kinderen en is geschikt voor groep 1 tot en met 3. Met bijbehorend liedje, kleurplaat en meer…

Meer Stip info en bestellen

Tak op de weg

Tak op de weg | growth mindset prentenboek voor peuters | Koning Giraf growth mindset boeken

Tak op de weg is gemaakt om lekker voor te lezen en mee te leven met die dappere, lieve Nino. En terwijl jullie dat doen leer je de Growth Mindset zinnetjes. Ze nestelen zich in je hoofd…. en helpen je voor altijd verder!

Tak op de weg is bedoeld voor peuters, maar ook kleuters blijken erg van het boek en het bijbehorende liedje te genieten. De extra pagina’s met korte uitleg, oneliners en de symbooltjes door het boek heen helpen u als ouder of leerkracht op weg in Growth Mindset.

Klik hier voor meer info en kleurplaten van Tak op de Weg.

Tak op de Weg direct bestellen

De basis van onze Growth Mindset boeken

Growth Mindset staat voor een open, vrije en blije leerhouding. De passie om vooruit te willen en vol te houden ook als het niet direct goed gaat. Maar ook om te leren dat jij uniek bent en met anderen kunt samenwerken om te leren wat jij leren wil.

Als je een tegenslag hebt; hoe ga je daar dan mee om?
Als je iets niet kan, hoe moet het dan?
Als het niet lukt, moet je dan ophouden?

Onze Growth Mindset boeken geven hier spelenderwijs antwoord op. De boeken zijn te gebruiken thuis en in de klas. Als de kinderen ook de bijbehorende liedjes zingen, gaat dat nog beter!

Lessen bij onze Growth Mindset boeken

Voor informatie over workshops en lesideën voor scholen, instellingen, IKC en BSO neem even contact op met Koning Giraf!