Stip leert vliegen

In ons boek Stip leert vliegen, trippelt Stip rustig wat rond. Door een toevallige ontmoeting ontdekt hij dat hij graag wil vliegen… Léren vliegen… Maar hoe doe je dat? Wat gebeurt er als je iets nieuws wil leren?

Stip leert vliegen | Growth Mindset prentenboek voor jonge kinderen | Koning Giraf

Stip leert vliegen prentenboek

Stip leert vliegen is het Growth Mindset prentenboek van Koning Giraf voor de onderbouw. Een mooi en leerzaam prentenboek voor jonge kinderen. Geschikt voor groep 1 tot en met groep 3. Growth Mindset staat voor een open, vrije en blije leerhouding. De passie om vooruit te willen en vol te houden ook als het niet direct goed gaat.

“.. Stip is zo lief en dapper he?! Maar Dot heeft goed geholpen.”

“… het is moeilijk weer opnieuw te leren lopen na de operatie, maar Stip is zijn grote voorbeeld en vriendje. Hij vraagt steeds weer naar Stip”.

“.. na een tijdje vroeg hij of ik het liedje van Stip erbij op wilde zetten; dan lukt het me vast”

“..het is zo belangrijk hier meer kinderen en leerkrachten mee te bereiken…”

Stip leert vliegen bestellen

Het prentenboek Stip leert vliegen kost 14,95 euro. U kunt het bestellen in onze webwinkel

Stip poster, kleurplaat en meer

Poster
Poster bij het boek Stip leert vliegen | Stip wil leren vliegen | Koning GirafBij het prentenboek kunt u ook de bijbehorende poster bestellen. Bijvoorbeeld voor in de klas of op de kinderslaapkamer. Op een speelse manier komen de Growth Mindset zinnen in beeld: het is NOG moeilijk, ik leer, ik kan het steeds beter. Deze poster kost 7,50 euro en is te bestellen via onze webwinkel.

Kleurplaat
Stip leert vliegen | kleurplaat van Koning GirafDe kleurplaat helpt om levendig bezig te blijven met het thema Growth Mindset. En natuurlijk met Stip. Deze kleurplaat kun je  gratis downloaden en uitprinten zo vaak je wil!

Liedje
En natuurlijk heeft Stip zijn eigen liedje! Het liedje Stip leert vliegen staat achter in het boek en je kunt het hier horen.

Workshops voor scholen
Wilt u in de klas het prentenboek gaan gebruiken? Super! Koning Giraf helpt daar graag bij. Met bijbehorende workshops en Growth Mindset les-ideeën. Meer weten over de mogelijkheden rond Stip in de klas? Stuur gerust een e-mail naar info@koninggiraf.nl voor meer informatie.

Over de schrijfster

Anjolein Schraven is hoofddocent en oprichter van Koning Giraf. Ze is eindeloos creatief en heeft een grote passie voor kinderen en léren leren. Tekenles is voor haar de manier om kinderen weer te laten voelen dat ze creatief kunnen zijn op ieder gebied. Dat ze kunnen maken wat ze maken willen. En dat samenwerken, mislukkingen en lang volhouden er gewoon bijhouden en vaak nog grappig is bovendien. Met de boeken kan ze nog meer kinderen bereiken met deze boodschap.