Praktische informatie

We geven Growth Mindset Tekenles  van 2 tot 102 jaar en ook workshops en trainingen op peuterspeelzalen, instellingen en scholen.

Tijden

Kinderen:  maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur, 8 t/m 12 jaar, 100,- per kwartaal (10 euro per les van anderhalf uur).
Jongeren: donderdagavond  van 19.00 tot 20.30 ,  125,- per kwartaal.
Onderbouw: In verband met ander Growth Mindset werk hebben we de kleuterlessen even stop gezet. De lessen voor kleuters en peuters beginnen weer in het schooljaar 2019-2020.
De lessen zijn in ons eigen atelier.

Scholen

Tekenles op scholen of andere instanties geven we ‘s morgens. Neemt u even contact op voor de mogelijkheden. Voor een betere indruk van ons werk kunt u ook even op Facebook kijken.

Voor workshops en trainingen voor scholen en bedrijven kunt u even persoonlijk contact opnemen.

Docenten

Anjolein Schraven is hoofddocent en oprichter van Koning Giraf. Zelf eindeloos creatief van kinderboeken tot tuinen, muurschilderingen tot teksten, wetenschap tot schildersdoek…. En met een grote passie voor kinderen en léren leren.

 “Growth Mindset is  de natuurlijke basis om te leren en creatief te zijn. Koning Giraf is mijn manier om dat plezier te delen.”

Naast Growth Mindset Tekenlessen, workshops en boeken is zij ook creatief met andere projecten en losse opdrachten, zoals schilderingen, illustraties, schrijfwerk en leermiddelen.

Jan Vosman is docent basisonderwijs en is tekenaar in hart en nieren. Door zijn eigen unieke stijl een bijzondere leerKRACHT.

John Schraven is creatief op vele gebieden en naast zijn werk als innovatiemakelaar, docent op diverse hogescholen en universiteiten. Als designer heeft hij veel kennis en ervaring van tekentechniek.

Kyra Noorlander is docente op de basisschool en daar een creatieve onderbouw ster.

Michaela Kiklas is creatief  tuintherapeute, maar laat ook graag alles en iedereen bloeien en groeien bij Koning Giraf.

Contact

info@koninggiraf.nl  of 06-53582922