Workshops

Workshops voor scholen en instellingen.

Koning-Giraf-Growth-Mindset-workshop-voor-scholen

Als je niet meer bang bent om te vragen, te falen, te stunten en te ploeteren resulteert dat in creativiteit en samenwerken. In alle denkbare vormen. Je inspireert elkaar en komt eerder tot nieuwe ontdekkingen!

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen die met anderen samenwerkt of anderen iets wil leren! Voor instellingen, bedrijven en scholen die graag willen dat creativiteit en leergierigheid vrij baan hebben. Als je je bewust raakt en jezelf traint in Growth Mindset  voel je je vrijer om samen te delen en te creëren.

We geven twee soorten  workshops:

  • De inspirerende Growth Mindset workshops voor bedrijven en scholen geven (custom made) zicht op de rol van Growth Mindset in léren leren, zelfontplooiing, feedback, samenwerking en creatieve processen.

“Deze ene avond heeft mij al zo aan het denken gezet…ik verheug me op het vervolg”

Dit doen we in een creatieve workshop, waarin over Growth Mindset wordt geleerd, maar vooral ook wordt ervaren.

  • Een workshop met dezelfde Growth Mindset onderwerpen kunnen we ook zo vormgeven dat de nadruk meer op creativiteit ligt en de workshop een creatief en gezellig, maar ook zeker leerzaam teamuitje wordt. Deze workshops kunnen ook in overleg worden ingevuld.

Kleine groepen zijn welkom  in ons atelier, maar meestal komen we op locatie. De workshops kunnen los worden afgenomen of in een trainingsprogramma met coaching op het werk en een werkboek. Neem voor meer informatie even contact op, of kijk ook even op Facebook voor een indruk van ons werk